Арцизький ліцей №5 з початковою школою та гімназією Арцизької міської ради


remember me

 

"СОКОЛИ" участь у ІІІ етапі "Джура-2023"

Jul 30, 2023
МУДРІСТЬ! ШЛЯХЕТНІСТЬ!ВІДВАГА!

З 15 по 23 липня 2023року молоді козаки рою "СОКОЛИ" Арцизького ліцею №5 з початковою школою та гімназією взяли участь у ІІІ етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ( "Джура ") - "Джура-2023": Галицька Січ.

Захід проходив на Львівщині серед мальовничої природи гірських Карпат. Протягом тижня учасники гри брали участь у різноманітних конкурсах, змаганнях, вишколах, майстер-класах, тренінгах.

Але найбільше джурам запам'яталася дружня атмосфера спілкування між учасниками, спільні походи на гору Маківка до меморіалу Українських Січових Стрільців, до водоспаду "Кам'янка", відвідування фортеці "Тустань", історико-краєзнавчого музею Сколівщини.

Під час "Таборування" нашими "Соколами" було ініційовано проведення "Доброї справи" ( плетіння маскувальної сітки для військових ЗСУ), до якої залучалися бажаючі джури з інших роїв.

23 липня, під час урочистого закриття гри "Джура-2023", на площі Св.Юра, біля пам'ятника Митрополиту Андрію Шептицькому, козакам рою "СОКОЛИ" капелани 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс" подякували за сплетену сітку та передали прапор 108-го окремого гірсько-штурмового батальйону.

Висловлюємо подяку всім, хто вірив та підтримував нас Сергей Парпуланский, Арцизька громада: Офіційно

@Татьяна Слюсар

Освітній портал Арцизької громади - ВОМС

Дякуємо ЗСУ за можливість взяти участь в такому заході Всеукраїнського масштабу.

"СОКІЛ"("Джура ") - 2023!

МУДРІСТЬ! ШЛЯХЕТНІСТЬ!ВІДВАГА!

#dzhura_2023